Jozef

Jozef houdt zich als eigenaar bezig met de ontwikkeling van Rauwe Boon en het vergroten van ‘impact & netwerk ”. Hij is ook zeer actief in uitvoering. Hij richt zich met name op interventies, maatwerktrainingen en verdiepende individuele trajecten.

met elkaar maken we nog meer RAUWE BONEN ZOET!

Op verschillende projecten werkt Jozef samen met andere enthousiaste professionals die in zijn netwerk zitten. Allen houden zich, naast Rauwe Boon, ook op hun eigen wijze bezig op het gebied van professionele & persoonlijke ontwikkeling.

KIM

Kim is dynamisch en concreet. Zij zorgt ervoor dat jij daadwerkelijk in actie gaat komen, gewoon doen, zonder excuses. Met een verrassende blik op zaken maakt zij complexe vraagstukken snel eenvoudig en zorgt ervoor dat jij met zelfvertrouwen keuzes kunt maken.

JOHN

John is een energieke en positieve geest die durf, intuïtie en gezond verstand op de juiste wijze combineert. John staat naast je, ondersteunt, faciliteert en zet jou in jouw kracht!

muriel

Muriel is als GZ-psycholoog onze specialist in het behandelen van psychische klachten. Ze springt graag bij met een aantal positief psychologische sessies vóór of tijdens onze ontwikkeltrajecten.