passie | het zonlicht voor de boon

Onze samenleving naar een volgend niveau brengen, wie wil dat nu niet? Wij willen dat ook, het is wel een grote opgave! Wij kiezen daarom voor benadering van beneden naar boven om dit te bereiken. Wij werken namelijk vanuit de individu naar de omgeving. De hele wereld kunnen wij (nog) niet aan. Wel kunnen wij mensen inspireren dat zij zelf een positieve verandering aan brengen in hun eigen (werk)omgeving.

het rauwe boon verhaal | jozef vertelt

December 2016 was het zo ver, met een handtekening onder een contract zijn de eerste zaadjes gepland van Rauwe Boon…

Wil je het hele verhaal horen? Binnenkort verschijnt hier een interview van Kim dat zij met Jozef gevoerd heeft over het ontstaan van Rauwe Boon in de vorm van een podcast.

MISSIE

Onze werkwijze is rauw, confronterend, direct en eerlijk. Zo dagen wij professionals (groep & individueel) uit om bewust andere keuzes te maken, met een positief effect op hun omgeving en hun eigen ontwikkeling. Elk contact met ons is een interventie op zichzelf!

VISIE

Rauwe Boon staat bekend om de rauwe werkwijze, maar ook om het diverse platform dat er omheen is opgebouwd. We werken samen met organisaties die op een moderne manier werken. Wij richten ons vooral op engineers, techneuten, IT’ers, ambtenaren en onderwijzers.