blijvende groei & ontwikkeling

Laat je ondersteunen op een manier die bij jou past!

Gedurende het voor jou op maat gemaakte traject staan jouw wensen, behoeftes en verwachtingen centraal! Leer jezelf (nog) beter kennen (verleden & identiteit), ontdek je waar je naartoe wilt (heden & toekomst) en vergroot en ontwikkel de vaardigheden die jij nodig hebt om daar te komen.

coaching, mentoring, training & advies

De sessies hebben over het algemeen een opzet van coaching, maar het heeft ook de elementen van mentoring, training en advies in zich. Met andere woorden: wij zetten in wat er nodig is, zodat jij jouw doel bereikt!

naast praten, ook doen

Het traject bestaat niet enkel uit gesprekken, er wordt ook van jou verwacht dat je daadwerkelijk aan de slag gaat! Zo reflecteer je op de sessies a.d.h.v. online formulieren die jij na iedere sessie via de e-mail krijgt.
Daarnaast wordt je dikwijls op pad gestuurd met een uitdagende oefening of opdracht.

het traject

We staan je graag eerst telefonisch te woord, nadat je ons contactformulier hierboven hebt ingevuld. Zo kunnen we samen alvast een kleine schets maken van het mogelijke traject en daarbij is het inplannen van een verkennend gesprek (kosteloos intakegesprek) zo stukken sneller!

Naast een praktische uitleg, gunnen wij jou ook een echt en goed gesprek. Zo kun jij op een juiste wijze ervaren hoe wij werken en wat je aan ons gaat hebben. Ook onderzoek je samen met de professional wat jouw doelstellingen zijn en dus wanneer het traject volgens jou succesvol is.

Wij gunnen mensen de ruimte om te kiezen, daarom zijn onze intakegesprekken kosteloos!

Wij geloven & vinden dat ieder individu uniek is, wat iedere ontwikkeling in een traject uniek maakt. Wij werken op maat en dynamisch, jij bepaalt daarbij de koers en bent voor het grootste gedeelte verantwoordelijk voor het eindresultaat! Het is immers jouw traject en proces.

Doelstellingen die je van ons hoe dan ook meekrijgt: zelfreflectie, zelfkennis, zelfsturing, verantwoordelijkheid (eigenaarschap), assertiviteit, (communicatie- & samenwerkings)vaardigheden.

Wij adviseren m.b.t. een traject, afhankelijk van de hulpvraag / hulpvragen en persoonlijke doelstellingen, te richten op een traject van 8 sessies (exclusief kosteloos intakegesprek). De sessie vinden overigens idealiter plaats in Den Haag.

De sessies bevatten o.a.:

  • Een gesprek van 1,25 tot 1,5 uur.
  • Reflectie & verdiepende reflectie.
  • Oefeningen en / of opdrachten.
  • Belafspraak van 15 tot 30 minuten.

Tijdens het traject stemt de professional uiteraard voortdurend af op jouw wensen & behoeften en meet daarbij voortdurend jouw voortgang.

Aan het einde van het traject (na het laatste gesprek) vindt er een eindevaluatie plaats met daarbij een afsluitend gesprek. Indien wenselijk kan dit samen met jouw leidinggevende.

Wij streven naar een duurzame & effectieve ontwikkeling & groei. Wij beseffen ons ook dat het soms gewoon even prettig is om zo nu en dan een gesprek te hebben. Dat is mogelijk als je het traject hebt afgerond en daar mag zoveel tijd tussen zitten als jij wilt!

wil jij ook leven en communiceren op een manier die bij jou past?

Kom langs voor een kosteloos intakegesprek!

wat er over ons gezegd wordt

Dennie

Jozef is een bevlogen, authentieke coach en adviseur. Hij schuwt het niet om verassende, soms confronterende vragen te stellen en je daarbij een hele grote spiegel voor te houden. Jij als mens staat centraal. In gesprek is hij achtereenvolgens onderzoekend en doortastend, maar altijd vanuit gelijkwaardigheid en respect voor zijn gesprekspartner. Hij begrijpt de context van complexe situaties snel, zelfs als die niet per se uitgesproken wordt. Ik heb mijn gesprekken met Jozef altijd ervaren als prettig, uitdagend, en inspirerend. Dat wens ik iedereen toe!

Cindy

Jozef is zeer professioneel, toch ook heel ontvankelijk. Hij is gericht op persoonlijke aandacht, waarbij hij niet schroomt om ook eigen verhalen/ ervaringen te delen. Waardoor er een ontspannen sfeer wordt gecreëerd. Hij luistert zonder oordeel en gaat geen confrontaties uit de weg. Hij heeft mij veel tools gegeven om stabiel in het leven te staan, zonder mijzelf daarin te verliezen. Mensen met passie herken je door hun enthousiasme, bevlogenheid en energie. Dit heeft Jozef, daarom zit hij naar mijn mening op de juiste plaats. Hij hoort dit te doen. Zeker een aanbeveling dus!

Jose

Dat zijn de dingen die in mij opkomen als ik denk aan Jozef en de gesprekken die ik met hem had. In 2017 had ik het nodig om mezelf aan te pakken. Om mijzelf te confronteren, om uit te zoeken wie ik nu ben en waar ik heen wil. Daar liep ik namelijk al een tijd mee. Het is bijzonder om te merken hoe snel Jozef de pijnpunten aan het licht kan brengen en hoe fijn het is om daarover te praten, zonder waardeoordeel van zijn kant. De verschillende opdrachten voor thuis en de oefeningen in de ruimte waren interessant en soms ongemakkelijk, maar ze gaven altijd nieuwe inzichten. Ik ging van alleen maar ‘Ik weet het niet’ naar ‘Dit ben ik, en hier sta ik voor’. Wat zo’n fijn en sterk gevoel geeft. Daar ben ik Jozef heel dankbaar voor. Je merkt aan alles dat hij weet waar hij het over heeft. Dat hij put uit eigen ervaringen maakt het contact met hem heel persoonlijk en prettig. Zijn enthousiasme en trots op zijn werk en Rauwe Boon straalt ervan af, en terecht! Ik beveel al mijn bekenden (en zelfs onbekenden) Rauwe Boon aan.Bedankt Jozef, we zien elkaar vast weer snel.

Lilit

Ik heb Jozef leren kennen als een zeer betrokken coach & trainer. Vanuit zijn enthousiasme en kritische kijk naar persoonlijke ontwikkeling, draagt hij bij aan professionalisering.

Samra

Ik heb het coachingstraject door Rauwe Boon, in het bijzonder Jozef, als leerzaam ervaren. Hij is direct maar houdt rekening met grenzen en kijkt ook 'out of the box' met je mee. Hij geeft soms ook persoonlijke voorbeelden wat mij op mijn gemak heeft gesteld. Hij werkt vanuit zijn passie en dat voel je als coachee.

Pandu

Als net afgestudeerde was ik overweldigd door de "echte wereld" buiten de collegebanken en leslokalen. Ik kwam bij John terecht onzeker over hoe ik mijzelf in deze wereld kan positioneren. John heeft mij uitstekend geholpen in het ontdekken van mijn kwaliteiten en eigenaardigheden. Daardoor kwam ik beter te weten hoe ik stevig in mijn schoenen kan staan en hoe ik voor mijzelf kan kiezen. In die zin voelde ik een enorme ontwikkeling die directe impact heeft gehad op mijn dagelijks leven en (vroege) carrière. John is ontzettend scherp in het ontleden van persoonlijke verhalen en het interpreteren van jouw impulsen. Overigens is zijn coachingsstijl confronterend en "straight to the point"!

Nasrien

In het traineeprogramma dat ik volg, is Kim het afgelopen jaar mijn coach geweest. In de gesprekken die ik met haar had, stelde ze mij telkens de juiste vragen. Mede door Kim heb ik ontdekt hoe ik mijn competenties in kaart breng en hoe ik mijzelf presenteer aan anderen. Ook heeft ze mij de juiste handvatten gegeven om verder na te denken over mijn doelen en carrièreperspectieven. Kortom; ik heb veel aan de gesprekken gehad!

Petra

Ik heb Kim ontmoet tijdens de opleiding Professional coaching & leiderschap. ik raakte meer en meer onder de indruk van haar. Ze stelt de goede vragen, zonder oordeel en zonder te sturen. Ze is empatisch maar desondanks houdt ze haar helikopter view en helpt mogelijkheden te zien die je niet eerder zag. Een top meid, met het hart op de juiste plaats.

Yoline

Durft de juiste vragen te stellen, laat op praktische manier zien hoe grote problemen klein en handelbaar worden, ondersteunt maar stuurt niet - zo zou ik de werkwijze van Kim willen omschrijven. En het mooiste vind ik dat, terwijl je samen een traject instapt en afloopt, je aan het einde het gevoel hebt dat je het op eigen kracht hebt gedaan! Dit geeft veel zelfvertrouwen en de zekerheid dat ook de toekomst overzichtelijk zal blijven.

Marleen

Ik heb geleerd meer te luisteren naar mijn eigen behoefte bij het zoeken van een nieuwe baan, maar ook in privéomstandigheden. Daarnaast ben ik mij bewust van mijn kwaliteiten en uitdagingen. Ik weet wat wat ik wil. Coaching heeft mij geholpen aan een nieuwe baan en een veel ontspannender leven!

Anne

Afgelopen lente heb ik een coachingstraject bij Jozef gevolgd en ik ben er alleen maar positief over :-)! Ik vond het soms wel lastig om naar gesprekken te gaan, en dat gevoel vaak snel verdwenen tijdens het gesprek. Ik ben blij met de keuzes die ik nu maak en ik ben een stuk minder gestrest!

Arne

Het was me een emotionele inspirerende rollercoaster. Eigenaarschap, eigen keuzes, elke week een nieuwe uitdaging en gewoon er voor gaan. Ik zou het iedereen aanraden! Daarbij geef ik wel aan dat je niet achterover kan leunen. Het komt niet vanzelf. Jozef is goed in het bewustmaken van gedrag en gevoel. Ik durf nu ook mijn emoties te delen en grenzen aan te geven. Zelfs tot het laatste gesprek moest ik aan de slag! Het werd duidelijk dat ik mijzelf nog vaak in de weg kan zitten. Erg confronterend. Het voelde niet alsof ik ben teruggevallen of niet vooruitkom. Ik heb van een rationele overtuiging afscheid genomen, spannend en gaaf. Daarom kies ik voor één keer per maand onderhoudende coaching.

Axana

Kim weet altijd de juiste vragen te stellen en verbanden te leggen waardoor er nieuwe inzichten ontstaan. De sfeer tijdens de gesprekken is ontspannen en je voelt je al snel op je gemak. Op een korte termijn hebben wij samen veel van de vastgestelde doelen kunnen realiseren.

Barbara

Ik dacht altijd dat ik wist wat ik aan het doen was, dat ik controle had over mijn leven. Tot dat ik overspannen raakte en drie weken thuis moest blijven. Het oefenen en praten met Jozef heeft mij bewust gemaakt van mijn patronen en valkuilen, en belangrijk, mijn onbewuste stressgevers. Pff... het ware soms intense gesprekken, maar ik ben erg blij dat ik ben gegaan!

Andrea

De coaching van Jozef werkte heel goed. Ik ben al mijn uitdagingen aangegaan, op een stapsgewijze manier. Ik begrijp mensen beter. Als iets niet duidelijk vraag ik tot het duidelijk is. En soms het antwoord weer in mijn woorden te herhalen. Naast het werken ben ik nu ook bezig met andere activiteiten (hobby). Dus krijg ik altijd de tevredenheid ten minste in één activiteit: altijd gemotiveerd. Ik ben me nu gewoon bewust van mijn valkuilen en uitdagingen. Het is fijn dat ik nu weet hoe ik moet omgaan met problemen en mogelijkheden.

Jeffrey

Ik begrijp mensen nu een stuk beter. Als iets niet duidelijk is, vraag ik tot het duidelijk is, ik wacht niet meer af. Naast het werken, ben ik nu ook bezig met andere activiteiten / hobby's. Zo blijf ik bezig met energiegevers en ga ik om met mijn energienemers.

Natálie

De benadering van Kim is nuchter, praktisch en rechtdoor zee. Zij heeft mij geholpen om grote vraagstukken klein en overzichtelijk te maken en om meer rust en balans in mijn leven te brengen.

Marijke

Jozef leerde mij tijdens onze coachingsgesprekken om kwetsbaar krachtig te zijn. Hij gaf mij praktische handvatten om veranderingen mogelijk te maken, die mij in mijn kracht laten staan. Dit doet hij door een luisterend oor te bieden voor mijn volle hoofd en daarna weet hij rust en overzicht te creëren om zo tips mee te geven om de veranderingen te kunnen maken. Met als resultaat dat ik weer weet wie ik ben. Ik voelde me heel erg onbegrepen door de psychiater. Ik was niet onthecht van mijn gezin, ik voelde me onthecht van mezelf... Van wie ik was en wie ik heel graag had willen zijn. 2 dagen later zat ik bij Jozef. Jozef gaf me een zakdoek en zei: “ik ga jou helpen om verdrietig te zijn. Daar was nog geen tijd voor. Nu wel.” Ik voelde me direct begrepen.

Anna

Jozef was a very careful and sincere listener; he cared about creating a friendly, open atmosphere without any judgment or criticism; He confronted me with questions that were to the point and led in the end to me realizing how I can come closer to my goals; He understood me, and chose concepts (such as the Egogram) that helped me very much. I have particularly noticed that I have gained more self-acceptance, self-confidence and emotional stability. Furthermore, I think I’m on a good way to working out techniques that help me with staying organized with my work, and managing my anger. I’m happier and feel emotionally balanced, and I’m more relaxed. I’m very happy with the progresses I made and I can’t think of anything that could have made it more effective.

John

Jozef is not only good in his work but also fun to work with. Both professional knowledge, seriousness, respect and enjoying oneselves within the work are going hand in hand with him. You notice clearly he enjoys what he is doing from deep within and is comitted to develop and to enhance his own strenghts and skills.

Raphaela

Jozef helped me to cope with a lot of my problems, on a conscious, respectful and solution-oriented manner. I no better understand myself and what might be the issue and our conversations made me optimistic and more aware. The reason why I decided to start seeing a Coach was that I felt stuck in my life and with my personal development. Also, I have had the feeling that the relationships with some of the people who are closest to me have suffered partly from my ownb unhappiness.

Carolien

Het traject bij Jozef was interactief en dynamisch. Het luisterend, confronterend, empathisch, non-judgemental en pragmatisch vermogen van Jozef hebben mij in korte tijd weer laten deelnemen aan het arbeidsproces en met optimisme en vertrouwen naar de toekomst durven kijken. Het traject heeft mij inzichten gegeven waar ik zelf niet achter was gekomen. Het was inspannend, en soms had ik geen zin in de spiegel die mij werd voorgehouden. Ik ben blij dat ik heb doorgezet, het was de moeite waard!

Suzanne

Ik kom vaker voor mijzelf op en ik wijs anderen er ook op hoe zij overkomen. Ik maak ook minder afspraken als ik er niet achter sta. Door de coaching sta ik meer in mijn kracht en dat voelt fijn.

Amanda

Ik wil Jozef heel erg graag bedanken voor de coaching en de laatste tips die hij tijdens het evaluatiegesprek nog heeft gegeven. Het heeft zijn vruchten afgeworpen, want deze dame heeft een fantastische baan én... ik mag een opleiding management doen!Nogmaals super bedankt voor alles wat je voor mij hebt kunnen doen!