blijvende groei & ontwikkeling

Gedurende het voor jou op maat gemaakte traject staan jouw wensen, behoeftes en verwachtingen centraal! Leer jezelf (nog) beter kennen (verleden & identiteit), ontdek je waar je naartoe wilt (heden & toekomst) en vergroot en ontwikkel de vaardigheden die jij nodig hebt om daar te komen.

coaching, mentoring, training & advies

De sessies hebben over het algemeen een opzet van coaching, maar het heeft ook de elementen van mentoring, training en advies in zich. Met andere woorden: wij zetten in wat er nodig is, zodat jij jouw doel bereikt!

naast praten, ook doen

Het traject bestaat niet enkel uit gesprekken, er wordt ook van jou verwacht dat je daadwerkelijk aan de slag gaat! Zo reflecteer je op de sessies a.d.h.v. online formulieren die jij na iedere sessie via de e-mail krijgt.
Daarnaast wordt je dikwijls op pad gestuurd met een uitdagende oefening of opdracht.

het traject

 • 1. Contact

  We staan je graag eerst telefonisch te woord, nadat je ons contactformulier hierboven hebt ingevuld. Zo kunnen we samen alvast een kleine schets maken van het mogelijke traject en daarbij is het inplannen van een verkennend gesprek (kosteloos intakegesprek) zo stukken sneller!
 • 2. Verkennend gesprek (kosteloos intakegesprek)

  Naast een praktische uitleg, gunnen wij jou ook een echt en goed gesprek. Zo kun jij op een juiste wijze ervaren hoe wij werken en wat je aan ons gaat hebben. Ook onderzoek je samen met de professional wat jouw doelstellingen zijn en dus wanneer het traject volgens jou succesvol is. Wij gunnen mensen de ruimte om te kiezen, daarom zijn onze intakegesprekken kosteloos!
 • 3. Traject

  Wij geloven & vinden dat ieder individu uniek is, wat iedere ontwikkeling in een traject uniek maakt. Wij werken op maat en dynamisch, jij bepaalt daarbij de koers en bent voor het grootste gedeelte verantwoordelijk voor het eindresultaat! Het is immers jouw traject en proces.

  Doelstellingen die je van ons hoe dan ook meekrijgt: zelfreflectie, zelfkennis, zelfsturing, verantwoordelijkheid (eigenaarschap), assertiviteit, (communicatie- & samenwerkings)vaardigheden.

  Wij adviseren m.b.t. een traject, afhankelijk van de hulpvraag / hulpvragen en persoonlijke doelstellingen, te richten op een traject van 8 sessies (exclusief kosteloos intakegesprek). De sessie vinden overigens idealiter plaats in Den Haag.

  De sessies bevatten o.a.:

  • Een gesprek van 1,25 tot 1,5 uur.
  • Reflectie & verdiepende reflectie.
  • Oefeningen en / of opdrachten.
  • Belafspraak van 15 tot 30 minuten.

 • 4. Evaluatie

  Tijdens het traject stemt de professional uiteraard voortdurend af op jouw wensen & behoeften en meet daarbij voortdurend jouw voortgang. Aan het einde van het traject (na het laatste gesprek) vindt er een eindevaluatie plaats met daarbij een afsluitend gesprek. Indien wenselijk kan dit samen met jouw leidinggevende.
 • 5. Vervolg

  Wij streven naar een duurzame & effectieve ontwikkeling & groei. Wij beseffen ons ook dat het soms gewoon even prettig is om zo nu en dan een gesprek te hebben. Dat is mogelijk als je het traject hebt afgerond en daar mag zoveel tijd tussen zitten als jij wilt!