De volgende fase: GROEI

Het is bijna december en dan is het zo ver: Rauwe Boon bestaat 2 jaar! Geen zorgen, dit keer gaan we het ook vieren met een bijzonder event. De afgelopen twee jaar is er veel gebeurd en veranderd rondom en binnen ons bedrijf. Daarbij moeten wij gewoon even stilstaan! We komen weliswaar van ver, we hebben nog een weg te gaan, maar we zijn er nog steeds en we gaan niet meer weg!

Twee jaar geleden startten we met een select groepje gedreven professionals, waaronder Michael en Kim. Na een half jaar ontvingen we John met open armen. Deze samenstelling is een tijd zo gebleven.

Ik heb vanaf het begin gewild dat Rauwe Boon een platform zou worden. Maar aan de andere kant wilde ik ook voorzichtig zijn met ‘groeien’. Want wat als ik het overzicht kwijt zou raken en daardoor dus de grip op Rauwe Boon? Ik denk graag groot, maar het is verstandig om klein te beginnen. Zo zij het!

Jozef profiel

Meer vertrouwen

Onze visie op professioneel ontwikkelen kreeg in 2017 meer vorm en na verloop van tijd kregen we van steeds meer klanten het vertrouwen om met hen samen te werken.

We hebben hard gewerkt. We hebben geleerd ‘om te leren gaan’ met teleurstellingen en uitdagingen. Maar ook hebben we mogen ervaren hoe het is om succes te hebben. De kern van de boon is nog steeds aangehaakt, en dat maakt mij trots. Het geeft mij het vertrouwen dat het tijd is voor de volgende fase: GROEI!

Mijn ambitie

Mijn ambitie voor het komende jaar voor Rauwe Boon:

Een platform zijn met een grote diversiteit aan kennis en ervaringen op het gebied van professioneel ontwikkelen. Een platform van professionals met hun eigen expertise, die willen werken volgens de waarden van Rauwe Boon én die het gevoel hebben leider te zijn van hun eigen manier van werken en manier van zijn. Geen klassieke organisatie, maar het voorbeeld van het nieuwe werken!

Uitnodiging

Wil je meer weten over het ontstaan van Rauwe Boon? Wil je onze nieuwe aanwas persoonlijk ontmoeten? Heb je ook behoefte aan een bijzondere en inspirerende start van het jaar? 

Houd dan vrijdag 18 januari (16:00 tot 20:00) vrij in jouw agenda en vier met ons samen ons tweejarig bestaan en het nieuwe jaar! Inschrijven gaat straks via de nieuwsbrief. Dus als je je nog niet hebt aangemeld, dan kun je dat onderaan deze pagina doen!