de kern van de boon

Onze algemene manier van communiceren is confronterend, prikkelend, open, eerlijk, direct, authentiek en waarderend. Wij ervaren dat wij zo dichter bij de kern van de waarheid komen en er daardoor meer voortgang wordt geboekt. We draaien dan niet om de hete brei heen!
Naast deze bewustwording is zelfsturing (en daarbij intrinsiek gemotiveerd zijn) dé manier om mensen in beweging te brengen en te houden.

Als jij namelijk echt naar jezelf en jouw omgeving durft te kijken, is het gemakkelijker voor je om jezelf intrinsiek te motiveren en op zoek te gaan naar wat je echt graag wilt. Je kan én mag dan jezelf zijn en je straalt energie uit: je bent authentiek!

Wij maken professionals, teams en organisaties bewust en zelf verantwoordelijk voor hun eigen ontwikkeling, zodat ze bewust andere keuzes maken met een positief effect. Een positief effect op zichzelf en de eigen (werk)omgeving.

Wij bekrachtigen talenten, kwaliteiten, positieve bewegingen en eigenaarschap d.m.v. het geven van o.a. de juiste handvatten, inzichten en het creëren van een prettige en inspirerende (werk- & leer)omgeving. Echt luisteren naar elkaar, de juiste vragen stellen, openstaan voor elkaars behoeftes & emoties en samen concrete stappen ontwikkelen en zetten; daar ligt het succes!

Als een traject of project succesvol is afgerond dan betekent dat voor ons dat de jij genoeg handvatten en inzichten hebt om te na te denken over
jouw eigen situatie en daar verbeteringen in kan aanbrengen. Je bent bewuster en maakt bewust andere keuzes!

DE VOEDING

Rauw & confronterend
Open & eerlijk
Authentiek & oprecht
Durf & lef
Onbevangen & nieuwsgierig
Creatief & dynamisch
Onvoorwaardelijk geïnteresseerd

DE ONDERGROND

Veiligheid
Vertrouwen
Gelijkwaardigheid
Respect
Waardering
Professioneel
Inspirerend