12 jul

Weet jij wie jij bent?

Weet jij wie jij bent? Deze blog gaat over deze vraag.  Ik merk namelijk dat deze, op het eerste gezicht makkelijke vraag, moeilijk te beantwoorden is. Daarnaast wil ik jullie iets delen over een krachtig traject, speciaal voor vrouwen!

De vraag ‘wie ben ik’ gaat over meer dan alleen jouw naam, jouw beroep of jouw sterrenbeeld. Het gaat over jouw ‘zijn’, jouw unieke zelf. Ik geloof dat wanneer je leeft en handelt op de manier die hier het beste op aansluit, je optimaal gelukkig bent. De uitdaging ligt bij het beantwoorden van deze vraag. Maar, hoe kom je erachter wie je precies bent?

Ik zal eens beginnen met mijzelf: Ik ben Kim Binda, ik ben partner van, zelfstandig ondernemer, collega, coach, goede vriendin, vis als sterrenbeeld, loyaal, direct, nieuwsgierig, ondernemend, sportief,  dochter, zus en bijna moeder. Zelfs met al deze antwoorden heb je nog geen concreet beeld bij wie ik ben, wat mijn identiteit is, wat ik belangrijk vind in het leven en welke waarde en normen hierbij horen. Het geeft je wel een eerste inkijk in wie ik ben en je kunt op basis hiervan een aantal dingen over mij invullen.

Zie, durf, doe

In ons programma “zie, durf, doe” is het onderzoeken van de vraag ‘wie ben ik’ de eerste stap die wij samen gaan maken. Wanneer je namelijk weet wie je bent, kun je pas verder met het onderzoeken van vragen zoals: Wat wil ik? Wat kan ik? Welke dromen heb ik? Hoe kan ik deze verwezenlijken?

Wil je meer weten over ons programma? Klik dan hier! Er zijn namelijk nog plaatsen beschikbaar en het programma start op 25 augustus!

De krachtvrouw

Ik heb nog iets unieks met jullie te delen en ik richt mij hierbij speciaal op de vrouw:

Binnenkort word ik moeder. Hoe onzeker deze periode ook is, ik heb mij nog nooit zo zeker gevoeld over mijzelf. Hoe erg mijn lichaam nu verandert, ik ben er nog nooit zo trots op geweest. Hoeveel klachten ik ook zou kunnen hebben, ik heb mij fysiek nog nooit zo goed gevoeld!

Komt dat door de zwangerschap? Ik denk het niet. Het komt volgens mij door het proces wat daar aan vooraf gegaan is. Mijn eigen proces om in mijn vrouwelijke kracht te staan. Het komt doordat ik gelukkig in het leven sta, doordat ik weet wat ik wil, doe wat ik leuk vind, kan zijn wie ik ben en daarnaast de mensen om mij heen heb die mij energie geven. Dit heeft voor mij de basis gelegd voor de situatie waar ik nu in zit.

Ik wil jou ook laten ervaren hoe het is om tevreden te zijn met jezelf, met wat je doet, met wie je bent en je zelfverzekerd, mooi en krachtig te voelen. Hierdoor sta je stevig op de grond en kun je heel veel aan.

Dus, mooie vrouw, ben jij er klaar voor om de uitdaging met jezelf aan te gaan? Jezelf ontdekken en je onzekerheden uit te zwaaien? Wil jij je eigen identiteit (weer terug) vinden en volledig in jouw vrouwelijke kracht gaan staan? Doe dan mee aan het krachtvrouwen traject!

Dit traject is kort, intensief, persoonlijk, krachtig en uitdagend. Het omvat in 6 weken tijd 4 gesprekken, inspirerende opdrachten en een afsluitende krachtige workshop! Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Mijn aanpak is praktisch en duidelijk. Ik ben direct en confronterend, maar ik loop liefdevol met je mee. Door je een spiegel voor te houden kun jij jezelf zien en morgen iets veranderen!