Over magda

Ik werk al jaren als Lichaamsgericht psychotherapeut, trainer en coach. Mijn levenservaring heeft me geleerd om niet te oordelen en niets abnormaal te vinden, maar interessant en uitdagend. Daarom heb ik door vele contacten, opleidingen en werkervaringen een rugzak vol waar ik uit kan putten. Ik neem je daarnaast graag mee naast het denken (dat doen we al genoeg) in mijn ervaringsgerichte ontspannen wereld.

Betrouwbaar & eerlijk: Mensen vertellen mij meer dan ze van plan waren.
Uitdagend, humorvol confronterend & direct: Ik praat met humor en verleid je tot ‘vol contact’ en (liefdevolle) confrontatie met hetgeen waar het om gaat. Dus veel tijd om rond de pot te draaien is er niet!
Zorgvuldig & intuïtief: Er is meer in het contact wat ik waarneem naast horen, zien en luisteren.
Ervaren & geschoold: Ik heb meer dan 30 jaar ervaring als trainer voor individuen, koppels en groepen.

Ik ondersteun jou graag via verschillende lichaamsgerichte methodes, waaronder: Gestalt, ademwerk, Ik-grensbewustzijn en opstellingenwerk. Door deze methodieken zetten wij samen jouw bewustzijn en zelfontdekkend vermogen op gang.

Ik ga graag de uitdaging met jou aan om jou en jouw omgeving in beweging te brengen!

Mijn specialisaties zijn: Opstellingenwerk, systemisch kijken naar vraagstukken (individueel en groep), Ik-Grensbewustzijn en lichaamsgerichte coaching.

We gaan samen een pad op met nieuwe inzichten en mogelijkheden via denken, voelen en actie. Door de lichaamsgerichte en visuele ervaringsoefeningen blijft de keuze tot het veranderen van (vastgeroeste) patronen, die je voor jezelf wenst in te zetten, meer beklijven. De nieuwe weg is interessant en uitdagend en wekt vitaliteit en de balans in jezelf op.

Ik ondersteun professionals, teams en organisaties kort en krachtig via advies en trainingen. Hoe lekkerder iedere professional in zijn / haar vel zit; hoe beter de samenwerking en duurzame inzetbaarheid.

Door mijn brede interesse, nieuwsgierigheid en opleidingen kan ik luisterend en goed doorvragend ingangen vinden en aansluiten om een beweging met passend resultaat voor het hele systeem te bewerkstelligen.