Over lianne

Met een stevige basis in psychologie, gespreksvoering en zelfontwikkeling werk ik naast mijn werk als studentendecaan ook als coach voor Rauwe Boon. Ik ben enthousiast en nieuwsgierig wanneer ik jou begeleid. Ik geef jou daarnaast eerlijk en helder terug wat ik bij je zie!

Als coach zet ik jou centraal en ga ik met je aan de slag. Hierin ben ik vooral begeleidend en confronterend als het nodig is. Ik ben ondersteunend terwijl jij meer te weten komt over wat jij belangrijk vindt, wat jij wilt en hoe jij daar komt.

Warm: Vanuit mijn passie voor interpersoonlijk contact en persoonlijke ontwikkeling ontvang ik je met waardering. Ik wil samen met jou een fijn traject doorlopen.
Open: Alleen door open en eerlijk te communiceren kun je echt iets bereiken en een krachtige ontwikkeling door maken.
Energiek: Ik haal veel energie uit het proces; ik zit vol met passie en ik ben levendig tijdens ons contact.
Sterk: Ik laat mij niet zo makkelijk omver blazen en ik kan goed bijbenen of bijsturen op het moment dat de situatie daarom vraagt.
Dynamisch: Als ik met jou praat doe ik dat met alles wat ik in mij heb. Ik zit niet stil, ik beweeg met je mee, maak een grapje, een tekeningetje. Met mij is het proces naast nuttig, ook gewoon ontzettend leuk!

Na het schrijven van ‘Je Moet (Bijna) Niks’, mijn eerste boek, voelde ik dat ik nog meer wilde doen waar ik goed in ben en blij van wordt. Dat is namelijk op een eerlijke en effectieve manier met mensen werken.

Met alles wat ik doe in mijn carrière, waaronder mijn functie als studentdecaan, waarborg ik deze missie door zuiver en duidelijk mijn rol uit te voeren. In het schrijven ben ik genuanceerd, maar toch ook confronterend. Als coach komen de zuiverheid, duidelijkheid, nuance en confrontatie op een effectieve wijze bij elkaar.

Ik ben oplossingsgericht en persoonsgericht: Waar wil je naartoe, en hoe kom jij (met al jouw unieke karakteristieken, krachten en valkuilen) daar zo dicht mogelijk bij?

Het is jouw proces, maar ik loop een stukje met je mee, via individuele gesprekken en contact tijdens jouw verschillende stappen. Ik ben nieuwsgierig en ga graag met jou de verte of de diepte in, middels introspectie en eerlijkheid komen we het verst.