Over kim

Ik heb in de jaren voor Rauwe Boon verschillende management- & fiscale opleidingen afgerond en ik heb 7 jaar gewerkt als leidinggevende. Hierdoor kwam ik erachter wat de drijfveer is van verschillende professionals, maar ook waar hun uitdagingen liggen.

Het echte contact aangaan met mensen om hen zo het inzicht te geven en hen te laten ervaren wat een vrijheid het geeft wanneer je doet wat jij wilt! Wanneer jij je goed voelt, je tevreden bent met wie je bent en voor jezelf zorgt; maak jij ook op basis daarvan de bij jou passende keuzes.

Eerlijk: Ik benoem wat ik zie en zeg niet wat ik denk dat jij wilt horen.
Ondersteunend: Ik houd jou graag een spiegel voor en we kijken er samen in.
Actiegericht: We gaan écht aan de slag! Opdrachten, oefeningen en begeleiding tussen de gesprekken door.
Doelgericht: We maken zichtbaar waar je naartoe wilt en wat je nu tegenhoudt om ditgeen te bereiken.
Geen opsmuk: Je zult bij mij een bedding van veiligheid voelen, maar ook de kracht om aan de slag te gaan.

Jezelf zijn kost geen moeite. Ik wil jou graag het gevoel laten ervaren om voor jezelf te kiezen en je angsten los te laten. Als je namelijk in jezelf vertrouwt, geeft dit een gevoel van vrijheid. Samen vereenvoudigen wij adequaat en snel complexe vraagstukken. Ik zorg er daarbij voor dat jij in jouw eigen kracht gaat staan om uitdagende beslissingen te nemen. Ik help je om je zelfverzekerdheid naar een hoger niveau te brengen, met als gevolg dat je rust in jouw hoofd creëert.

Mijn aanpak is praktisch en duidelijk. Ik ben weliswaar direct en confronterend, maar ik loop daarbij ook liefdevol met jou mee. Door je een spiegel voor te houden wordt je bewust van jezelf en daardoor kun jij zelfs morgen al iets veranderen.

Ik werk aan de hand van individuele gesprekken, de daadwerkelijke verandering vindt echter tussen de gesprekken plaats. Daardoor werk ik met aansluitende (maatwerk) opdrachten en is er altijd de mogelijkheid om met mij te bellen in tijdens deze periodes. Het proces waar jij doorheen gaat is soms uitdagend en moeilijk, maar de beloning is groot!

“Ik ondersteun mensen om de beste versie van zichzelf te zijn.”