Over akbar

Al 22 jaar werk ik als ‘verandermanager’ en breng samen met klantorganisaties, teams en professionals innovatieve diensten en producten in diverse branches tot stand. Mijn specialisatie is projectmanagement, professionele ontwikkeling én Lean & Agile.
Afgelopen tien jaar heb ik vooral kennis en ervaring opgedaan met het toepassen van ‘Agile werken’ bij innovatieve organisaties. Daarom geloof ik dat ‘Agile worden’ ook een vorm van innovatie is voor het sneller, beter en efficiënter bieden van oplossingen met meer tevreden klanten en werknemers.

Mijn motto is: ‘Veel kan, als je maar weet hoe!’. Daarom heb ik veel bruikbare kennis en ervaring opgedaan. Door alles wat ik heb geleerd en ervaren te combineren, met een flinke dosis doorzettingsvermogen en wendbaarheid, kan ik resultaten bereiken. Agile? Dat ben ik zelf! En, ik doe wat ik beloof!

Dit komt door mijn wordingsgeschiedenis. De levensreis door meerdere landen, culturen, talen, levensbeschouwingen, levensfasen en uitdagingen heeft mij geleerd om buiten gebaande paden te lopen, aan te sluiten op anderen en dankzij grote onverwachte obstakels en levens veranderende gebeurtenissen veel doelen te bereiken. Een leven vol passie, vrijheid en zelfrealisatie; dat gun ik ook anderen!

Oprecht: Ik heb zuivere intenties en doe wat ik beloof aan mijn klanten.
Open: Ik luister zonder vooroordelen en ik spiegel terug wat mij opvalt.
Confronterend: Ik creëer een vertrouwelijke band en sfeer waarin ieder zich vrij kan uiten zonder bang te zijn voor eventuele consequenties.
Betrouwbaar: Wat tijdens onze samenwerking, het advies of trainingen gebeurt blijft bij mij.
Buiten de lijntjes kleuren: Ik focus graag op wat wel mogelijk is en hoe.
Enthousiast: Ik kies bewust voor positief denken en handelen; dat straal ik uit naar mijn omgeving.

In geloof dat de juiste kennis en inzichten de oplossing zijn voor succes en een kwalitatief hoog leven. Daardoor is er vaak veel meer mogelijk is dan gedacht! Daarom ondersteun ik professionals, teams en organisaties via advies en trainingen op het gebied van Agile & Lean en projectmanagement.

Ik ben stimulerend, motiverend en aanmoedigend. Ik stel daarbij jouw eigen invloedsfeer, rol en verantwoordelijkheid centraal. Samen focussen wij ons op ‘wat er wél mogelijk is’ en ‘wat jij daarin kunt doen’.

Afhankelijk van de behoefte adviseer, coach en / of train ik met aandacht voor de meerdere aspecten van de mens (mentaal, fysiek, emotioneel & spiritueel).
Waar nodig maak ik gebruik van beproefde handvatten en methodieken voor het realiseren van jouw doelen.