WIJ MAKEN RAUWE BONEN ZOET!

Rauwe Boon is een platform van professionals die zich bezighouden met professionele & persoonlijke ontwikkeling. Wij doen dat op individueel en groepsniveau. Daarbij zijn wij allen ervaren & kundig in het coach- & trainingsvak. Mocht het nodig zijn, dan werken wij samen met andere enthousiaste complementaire professionals die in ons netwerk zitten.

Wij geloven dat als er honger is naar een (werk)leven waar meer mogelijk is, dat wij als rauwe bonen zoet worden!

Jozef

Naast de ontwikkeling van Rauwe Boon, het vergroten van onze impact & ons netwerk; is Jozef zelf ook actief in uitvoering. Hij richt zich met name op interventies, maatwerktrainingen en zo nu en dan op individuele ondersteuning.

KIM

Kim is dynamisch en concreet. Zij zorgt ervoor dat jij daadwerkelijke in actie gaat komen, gewoon doen, zonder excuses. Met een verrassende blik op zaken maakt zij complexe vraagstukken snel eenvoudig en zorgt ervoor dat jij met zelfvertrouwen keuzes kunt maken.

John

John is een energieke en positieve geest die durf, intuïtie en gezond verstand op de juiste wijze combineert. John staat naast je, ondersteunt, faciliteert en zet jou in jouw kracht!

MICHAEL

Michael is een creatieve én gestructureerde geest en zijn hart ligt in de innovatieve startup-wereld. Hij richt zich momenteel met name op operationeel management binnen Rauwe Boon heeft Michael. Dankzij Michael maken wij ook aan de achterkant stappen!