Default Avatar55
Anne

Afgelopen lente heb ik een coachingstraject bij Jozef gevolgd en ik ben er alleen maar positief over :-)!

Default Avatar55
Jeanne
Ondernemer

Rauwe Boon is behoorlijk confronterend en doortastend. Je zelfbeeld en je doelstelling worden behandelend.

Default Avatar55
Axana

Kim weet altijd de juiste vragen te stellen en verbanden te leggen waardoor er nieuwe inzichten ontstaan.

Default Avatar55
Anna
Manager

Jozef was a very careful and sincere listener; he cared about creating a friendly, open atmosphere without any judgment or criticism; He confronted me with questions that were to the point and led in the end to me realizing how I can come closer to my goals; He understood me, and chose concepts (such as the Egogram) that helped me very much.

Default Avatar55
Jeffrey

Ik begrijp mensen nu een stuk beter.

Default Avatar55
Arne
Software Developer

Het was me een emotionele inspirerende rollercoaster. Eigenaarschap, eigen keuzes, elke week een nieuwe uitdaging en gewoon er voor gaan. Ik zou het iedereen aanraden! Daarbij geef ik wel aan dat je niet achterover kan leunen. Het komt niet vanzelf.

Jozef is goed in het bewustmaken van gedrag en gevoel. Ik durf nu ook mijn emoties te delen en grenzen aan te geven.

Default Avatar55
Barbara
Creatief facilitator

Ik dacht altijd dat ik wist wat ik aan het doen was, dat ik controle had over mijn leven. Tot dat ik overspannen raakte en drie weken thuis moest blijven.

Default Avatar55
Bram

Ik heb Jozef bezig zien zijn als trainer en je kunt goed zien dat hij ook in teamverband kan coachen & trainen.

Default Avatar55
Carolien

Het traject bij Jozef was interactief en dynamisch. Het luisterend, confronterend, empathisch, non-judgemental en
pragmatisch vermogen van Jozef hebben mij in korte tijd weer laten deelnemen aan het arbeidsproces en met optimisme en vertrouwen naar de toekomst durven kijken.

Default Avatar55
Marjan
Technisch projectleider

Ik ben trots, want ik heb mij krachtig opgesteld tijdens de training en mijn tanden laten zien. Ik ben opgekomen waar ik voor
sta! Soms is dat best een uitdaging in deze branche. Dit voelt voor mij zeer goed, want dit is de eerste keer dat ik zoiets doe. De training was intensief, maar wel nodig.

Default Avatar55
Andrew
IT-Manager

De training van Jozef was bijzonder, spannend / confronterend en inspirerend. We hebben met zijn allen een prachtige dag gemaakt waar we veel hebben geleerd van elkaar.

Default Avatar55
Marijke

Jozef leerde mij tijdens onze coachingsgesprekken om kwetsbaar krachtig te zijn. Hij gaf mij praktische handvatten om veranderingen mogelijk te maken, die mij in mijn kracht laten staan.

Default Avatar55
Amanda

Ik wil Jozef heel erg graag bedanken voor de coaching en de laatste tips die hij tijdens het evaluatiegesprek nog heeft gegeven.

Default Avatar55
Nathalie

De tips die ik van Kim kreeg kon ik direct toepassen en ik merk ook dat dit al dagelijks meer ontspanning geeft.

Default Avatar55
Suzanne

Ik kom vaker voor mijzelf op en ik wijs anderen er ook op hoe zij overkomen.

Default Avatar55
Lars
Designer

De trainingsdag die Jozef had verzorgd was intens, confronterend, op momenten ongemakkelijk, maar over het geheel genomen ontspannen en gemoedelijk.

Default Avatar55
Natálie

De benadering van Kim is nuchter, praktisch en rechtdoor zee.

Default Avatar55
Andrea
Bedrijfsanalyst

De coaching van Jozef werkte heel goed. Ik ben al mijn uitdagingen aangegaan, op een stapsgewijze manier. Ik begrijp mensen beter. Als iets niet duidelijk vraag ik tot het duidelijk is. En soms het antwoord weer in mijn woorden te herhalen.

Default Avatar55
John

Jozef is not only good in his work but also fun to work with. Both professional knowledge, seriousness, respect and enjoying oneselves within the work are going hand in hand with him.

Default Avatar55
Raphaela

Jozef helped me to cope with a lot of my problems, on a conscious, respectful and solution-oriented manner. I no better understand myself and what might be the issue and our conversations made me optimistic and more aware.

Default Avatar55
Marleen
Scrum master

Ik heb geleerd meer te luisteren naar mijn eigen behoefte bij het zoeken van een nieuwe baan, maar ook in privéomstandigheden.