succesverhalen

Marleen

Ik heb geleerd meer te luisteren naar mijn eigen behoefte bij het zoeken van een nieuwe baan, maar ook in privéomstandigheden. Daarnaast ben ik mij bewust van mijn kwaliteiten en uitdagingen. Ik weet wat wat ik wil. Coaching heeft mij geholpen aan een nieuwe baan en een veel ontspannender leven!

Anne

Afgelopen lente heb ik een coachingstraject bij Jozef gevolgd en ik ben er alleen maar positief over :-)! Ik vond het soms wel lastig om naar gesprekken te gaan, en dat gevoel vaak snel verdwenen tijdens het gesprek. Ik ben blij met de keuzes die ik nu maak en ik ben een stuk minder gestrest!

Arne

Het was me een emotionele inspirerende rollercoaster. Eigenaarschap, eigen keuzes, elke week een nieuwe uitdaging en gewoon er voor gaan. Ik zou het iedereen aanraden! Daarbij geef ik wel aan dat je niet achterover kan leunen. Het komt niet vanzelf. Jozef is goed in het bewustmaken van gedrag en gevoel. Ik durf nu ook mijn emoties te delen en grenzen aan te geven. Zelfs tot het laatste gesprek moest ik aan de slag! Het werd duidelijk dat ik mijzelf nog vaak in de weg kan zitten. Erg confronterend. Het voelde niet alsof ik ben teruggevallen of niet vooruitkom. Ik heb van een rationele overtuiging afscheid genomen, spannend en gaaf. Daarom kies ik voor één keer per maand onderhoudende coaching.

Axana

Kim weet altijd de juiste vragen te stellen en verbanden te leggen waardoor er nieuwe inzichten ontstaan. De sfeer tijdens de gesprekken is ontspannen en je voelt je al snel op je gemak. Op een korte termijn hebben wij samen veel van de vastgestelde doelen kunnen realiseren.

Barbara

Ik dacht altijd dat ik wist wat ik aan het doen was, dat ik controle had over mijn leven. Tot dat ik overspannen raakte en drie weken thuis moest blijven. Het oefenen en praten met Jozef heeft mij bewust gemaakt van mijn patronen en valkuilen, en belangrijk, mijn onbewuste stressgevers. Pff... het ware soms intense gesprekken, maar ik ben erg blij dat ik ben gegaan!

Andrea

De coaching van Jozef werkte heel goed. Ik ben al mijn uitdagingen aangegaan, op een stapsgewijze manier. Ik begrijp mensen beter. Als iets niet duidelijk vraag ik tot het duidelijk is. En soms het antwoord weer in mijn woorden te herhalen. Naast het werken ben ik nu ook bezig met andere activiteiten (hobby). Dus krijg ik altijd de tevredenheid ten minste in één activiteit: altijd gemotiveerd. Ik ben me nu gewoon bewust van mijn valkuilen en uitdagingen. Het is fijn dat ik nu weet hoe ik moet omgaan met problemen en mogelijkheden.

Jeffrey

Ik begrijp mensen nu een stuk beter. Als iets niet duidelijk is, vraag ik tot het duidelijk is, ik wacht niet meer af. Naast het werken, ben ik nu ook bezig met andere activiteiten / hobby's. Zo blijf ik bezig met energiegevers en ga ik om met mijn energienemers.

Natálie

De benadering van Kim is nuchter, praktisch en rechtdoor zee. Zij heeft mij geholpen om grote vraagstukken klein en overzichtelijk te maken en om meer rust en balans in mijn leven te brengen.

Marijke

Jozef leerde mij tijdens onze coachingsgesprekken om kwetsbaar krachtig te zijn. Hij gaf mij praktische handvatten om veranderingen mogelijk te maken, die mij in mijn kracht laten staan. Dit doet hij door een luisterend oor te bieden voor mijn volle hoofd en daarna weet hij rust en overzicht te creëren om zo tips mee te geven om de veranderingen te kunnen maken. Met als resultaat dat ik weer weet wie ik ben. Ik voelde me heel erg onbegrepen door de psychiater. Ik was niet onthecht van mijn gezin, ik voelde me onthecht van mezelf... Van wie ik was en wie ik heel graag had willen zijn. 2 dagen later zat ik bij Jozef. Jozef gaf me een zakdoek en zei: “ik ga jou helpen om verdrietig te zijn. Daar was nog geen tijd voor. Nu wel.” Ik voelde me direct begrepen.

Anna

Jozef was a very careful and sincere listener; he cared about creating a friendly, open atmosphere without any judgment or criticism; He confronted me with questions that were to the point and led in the end to me realizing how I can come closer to my goals; He understood me, and chose concepts (such as the Egogram) that helped me very much. I have particularly noticed that I have gained more self-acceptance, self-confidence and emotional stability. Furthermore, I think I’m on a good way to working out techniques that help me with staying organized with my work, and managing my anger. I’m happier and feel emotionally balanced, and I’m more relaxed. I’m very happy with the progresses I made and I can’t think of anything that could have made it more effective.

John

Jozef is not only good in his work but also fun to work with. Both professional knowledge, seriousness, respect and enjoying oneselves within the work are going hand in hand with him. You notice clearly he enjoys what he is doing from deep within and is comitted to develop and to enhance his own strenghts and skills.

Raphaela

Jozef helped me to cope with a lot of my problems, on a conscious, respectful and solution-oriented manner. I no better understand myself and what might be the issue and our conversations made me optimistic and more aware. The reason why I decided to start seeing a Coach was that I felt stuck in my life and with my personal development. Also, I have had the feeling that the relationships with some of the people who are closest to me have suffered partly from my ownb unhappiness.

Carolien

Het traject bij Jozef was interactief en dynamisch. Het luisterend, confronterend, empathisch, non-judgemental en pragmatisch vermogen van Jozef hebben mij in korte tijd weer laten deelnemen aan het arbeidsproces en met optimisme en vertrouwen naar de toekomst durven kijken. Het traject heeft mij inzichten gegeven waar ik zelf niet achter was gekomen. Het was inspannend, en soms had ik geen zin in de spiegel die mij werd voorgehouden. Ik ben blij dat ik heb doorgezet, het was de moeite waard!

Suzanne

Ik kom vaker voor mijzelf op en ik wijs anderen er ook op hoe zij overkomen. Ik maak ook minder afspraken als ik er niet achter sta. Door de coaching sta ik meer in mijn kracht en dat voelt fijn.

Amanda

Ik wil Jozef heel erg graag bedanken voor de coaching en de laatste tips die hij tijdens het evaluatiegesprek nog heeft gegeven. Het heeft zijn vruchten afgeworpen, want deze dame heeft een fantastische baan én... ik mag een opleiding management doen!Nogmaals super bedankt voor alles wat je voor mij hebt kunnen doen!

Lars

De trainingsdag die Jozef had verzorgd was intens, confronterend, op momenten ongemakkelijk, maar over het geheel genomen ontspannen en gemoedelijk. Er  zijn nog een hoop frustraties bij mij en mijn team genoten die in potentie voor problemen kunnen zorgen in de toekomst, als we er niets mee doen. Het is belangrijk die frustraties naar elkaar uit te spreken. Verder ben ik me er nog meer van bewust geworden dat ik ook aan mezelf moet werken; mijn beeld bij de onderneming is een stuk negatiever.

Marjan

Ik ben trots, want ik heb mij krachtig opgesteld tijdens de training en mijn tanden laten zien. Ik ben opgekomen waar ik voor sta! Soms is dat best een uitdaging in deze branche. Dit voelt voor mij zeer goed, want dit is de eerste keer dat ik zoiets doe. De training was intensief, maar wel nodig. Ik voel mij sinds de training ook gesteund door mijn team, we gaan nu ook vaker met elkaar koffie drinken. Dat voelt heel fijn. Voel me daardoor gewaardeerd! De training heeft hier zeker aan bijgedragen, omdat we nu echt elkaar in de ogen aan hebben gekeken. Het gesprek is gestart. Jozef was goed in het begeleiden van de gesprekken en het begeleiden. Hij voelde de spanningen goed aan en wist ze te benoemen. Had ik niet gedurfd!

Bram

Ik heb Jozef bezig zien zijn als trainer en je kunt goed zien dat hij ook in teamverband kan coachen & trainen. Door de juiste vragen te stellen en door door de deelnemers lekker te laten discussiëren, is het voor mij een stuk duidelijker geworden wat ik kan doen aan lastige gesprekken en het eerlijk opkomen voor mijzelf. Feedback! Top!

Nathalie

De tips die ik van Kim kreeg kon ik direct toepassen en ik merk ook dat dit al dagelijks meer ontspanning geeft. Het was een hele leuke avond. Door de oefeningen en vragen heb ik gemerkt dat je niet altijd naar het grote geheel moet kijken maar juist moet beginnen met kleine aanpassingen.

Andrew

De training van Jozef was bijzonder, spannend / confronterend en inspirerend. We hebben met zijn allen een prachtige dag gemaakt waar we veel hebben geleerd van elkaar. Feedback, luisteren (zelf / ander), bepaald soort vragen stellen, van alles kwam voorbij. We werken nu beter samen met elkaar, van stagnatie naar inspiratie ;-). Bedankt!

Jeanne

Rauwe Boon is behoorlijk confronterend en doortastend. Je zelfbeeld en je doelstelling worden behandelend. Aan het eind van de workshop werd zowel door de facilitatoren als de aanwezige deelnemers een eind rapport gegeven over jouw persoonlijkheid en jouw doelstelling, waarin de plus en de minpunten werden opgeschreven en toegelicht.