passie | het zonlicht voor de boon

Onze samenleving naar een volgend niveau brengen, wie wil dat nu niet? Wij willen dat ook, het is wel een grote opgave! Wij kiezen daarom voor benadering van beneden naar boven om dit te bereiken. Wij werken namelijk vanuit de individu naar de omgeving. De hele wereld kunnen wij (nog) niet aan. Wel kunnen wij mensen inspireren dat zij zelf een positieve verandering aan brengen in hun eigen (werk)omgeving.

het rauwe boon verhaal | jozef vertelt

December 2016 was het zo ver, met een handtekening onder een contract zijn de eerste zaadjes gepland van Rauwe Boon…

Wil je het hele verhaal horen? Binnenkort verschijnt hier een interview van Kim dat zij met Jozef gevoerd heeft over het ontstaan van Rauwe Boon in de vorm van een podcast.

MISSIE

Wij hebben als missie om professionals (in groepen & individueel) te ondersteunen en te inspireren, zodat zij bewust andere keuzes maken en een positief effect hebben op hun eigen (werk)omgeving.

VISIE

Onze visie is om hét bedrijf te worden op het gebied van persoonlijke & professionele ontwikkeling voor bedrijven en (maatschappelijke) organisaties die gericht zijn op: technologie, toekomst, innovatie, samenleving, onderwijs en duurzaam ondernemen.