De kern van onze boon

Onze algemene manier van communiceren is confronterend, prikkelend, open, eerlijk, direct en waarderend. De mensen om ons heen ervaren dat als prettig en zo komen we gemakkelijker met hen tot de kern. Wij ervaren dat wanneer we dichter bij de kern van de ander komen er meer voortgang wordt geboekt.

Naast bewustwording is zelfsturing (en daarbij intrinsiek gemotiveerd zijn) de manier om mensen in beweging te brengen. Als je eenmaal jouw kern te pakken heb, is het gemakkelijker voor je om jezelf intrinsiek te motiveren en op zoek te gaan naar wat je echt graag wilt. Je begint dan te praten vanuit passie en je straalt energie uit: je wordt authentiek!

Als een traject of project succesvol is afgerond dan betekent dat voor ons dat de jij genoeg handvatten en inzichten hebt om optimaal
te functioneren of in ieder geval optimaler dan vooraf aan het traject of project. Dat de je voldoende kennis en inzicht hebt om te na te denken over
jouw eigen situatie en daar verbeteringen in kan aanbrengen. De klant is dus bewuster en maakt bewust andere keuzes voor een gezondere mentale (en vaak ook) lichamelijke toestand.

De voeding

Rauw & confronterend
Open & eerlijk
Onbevangen met durf & lef
Authentiek & oprecht
Onvoorwaardelijk geïnteresseerd
Creatief & dynamisch

De ondergrond

Veiligheid
Vertrouwen
Gelijkwaardigheid
Respect
Waardering