Behoefte aan blijvende ontwikkeling?

Laat je door ons coachen!

Globale insteek

In de 1 op 1 coachingssessies staan jouw behoeften en verwachtingen centraal. Binnen coaching leer je o.a. jezelf kennen (identiteit), ontdek je waar je naartoe wilt (zingeving) en vergroot en ontwikkel je de vaardigheden die je nodig hebt om daar te komen.
Onze coaching betekent niet perse dat we in een kamer zitten te praten, maar kan ook betekenen dat we in een ruimte oefeningen gaan doen of een wandelsessie in het bos doen. Afhankelijk van wat er op dat moment nodig is.

Rauwe boon methodiek

Onze methode is gericht op het hier en nu en is meer prikkelend, activerend en confronterend dan de meer traditionele vormen van coaching. Er wordt nadrukkelijk stilgestaan bij jouw eigen verantwoordelijkheid. Wij maken op een positieve en actieve wijze contact jouw sterktes, krachten en mogelijkheden. Dit doen wij met oprechte interesse, zonder te sturen.

Bewust andere keuzes

Als je bewust bent van o.a. jouw kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen, allergieën, talenten, emoties en patronen, dan kun je bewust andere keuzes maken. Voor ons het belangrijkste doel in coaching! 

Gecertificeerde en professionele coaches

We hebben coaches met verschillende achtergronden, ervaringen en benaderingen, maar we hanteren allemaal de Rauwe boon methodiek.
Bekijk hier ons team.

Het Rauwe Boon coachtraject

We staan je graag eerst telefonisch te woord, nadat je ons contactformulier hierboven hebt ingevuld. Daarnaast is het inplannen van een afspraak zo stukken sneller!
Naast een praktische uitleg, gunnen we jou ook een volledig coachgesprek zodat we direct al kunnen interveniëren. Ook onderzoek je samen met de coach wat je coachvraag/doelstellingen zijn. Dit is een gratis gesprek!
Wij geloven dat ieder persoon uniek is, wat ieder traject uniek maakt. De coaches werken op maat en dynamisch, jij bepaalt de koers.
Tijdens het traject stemt de coach voortdurend af op jouw behoeften. Aan het einde van het traject vind er een eindevaluatie plaats door middel van een formulier en een gesprek.
Wij streven naar een duurzame ontwikkeling voor de coachee, maar beseffen ook dat het soms gewoon even prettig is om zo nu en dan een gesprek te hebben. Dat is mogelijk en mag zoveel tijd tussen zitten als jij wilt!

Ben je er klaar voor?

Plan nu jouw gratis intakegesprek in!

Succesverhalen

Wat onze klanten zeggen

Waarom Rauwe Boon?

RAUWE BOON METHODIEK

Wij werken vanuit een rauwe, confronterende, waarderende en gelijkwaardige benadering.

BEWUSTZIJNSONTWIKKELING

Onderzoek je eigen patronen, kwaliteiten, passies, aannames, oordelen, etc. Leer je zelf kennen, vergroot je bewustzijn en maak bewust andere keuzes.

JOUW EIGEN DOELEN

Jij bepaalt, het is jouw leven, dus de focus ligt op jouw doelen. Wij staan voor een optimale aansluiting op jouw behoeftes.

IN CONTACT

Sta in contact met anderen en met jezelf. Door andere mensen en jezelf beter te leren kennen maak je de weg vrij voor een waarderend en positief leven!